Het Atelier

Het Atelier is de zijvleugel van Het Huys en heeft een eigen ingang. Dit gedeelte kan gescheiden worden van Het Huys, maar u kunt ook beide delen reserveren. Modern door de hoge witte muren en stalen deuren, sfeervol door het gebruik van de licht geruwde eiken planken en de oude klooster vloertegeltjes. Naast een eigen garderobe, toiletgroep én een eigen terras zijn hier alle moderne faciliteiten aanwezig.


 

Het Atelier: De Studio – De Tuinkamer –  Break-out room Buitentheater

De Studio

De Studio is de grootste ruimte van Het Atelier, die flexibel in te richten is en veel mogelijkheden biedt. Een lichte maar sfeervolle ruimte, voor zowel kleine als grote groepen. Afhankelijk van uw wensen kunnen we hier groepen ontvangen tot ca. 90 personen.  U kunt De Studio ook gebruiken als centrale ruimte om daarna eventueel op te splitsen in kleinere groepjes.


 

Het Atelier: De Studio De Tuinkamer Break-out room – Buitentheater

De Tuinkamer

Nieuw in het Boordhuys!

Sinds juni 2017 kunnen onze gasten genieten van de Tuinkamer. Een nieuwe ruimte van ca. 40 m2 die onlangs gerealiseerd is achter de Studio, als onderdeel van het Atelier. Een separate ruimte waar u helemaal het tuingevoel krijgt: een frisse inrichting met een knipoog naar de natuurlijke omgeving. Deze ruimte is flexibel in te delen naar uw eigen wensen. Als extra ruimte om even in privacy in gesprek te kunnen gaan, want de grote tussendeuren zijn geluidswerend. Maar ook als (extra) werkruimte, of voor een lunch, een borrel of een diner is het een comfortabele ruimte met veel licht. Bij mooi weer kunt u via de openslaande terrasdeuren zo de tuin in. Wij zijn er super blij mee, het is echt een mooie aanvulling op de reeds bestaande ruimtes.


 

 Het Atelier: De Studio  De Tuinkamer – Break-out room  Buitentheater

Break-out room

Het Atelier heeft naast De Studio en De Tuinkamer ook een ontvangstruimte en een vide. Ook het zonnige terras wordt vaak gebruikt als Break-out room.


 

Het Atelier: De Studio – De Tuinkamer   Break-out room Buitentheater

Buitentheater

Het Buitentheater is uniek en biedt de mogelijkheid om een presentatie te houden of te vergaderen in de open lucht. Vooral in de zomer nodigt de geweldige tuin uit om hier gebruik van te maken. Het is dé plek voor het houden van teambuilding activiteiten, een vergaderbreak of creatieve sessie.


 

Het Atelier: De Studio – De Tuinkamer   Break-out room – Buitentheater