Ontzorgen in Coronatijd

Zeer gewaardeerde gasten en relaties, lieve vrienden van het Boordhuys,

Alle richtlijnen en procedures wijzigen snel – soms wekelijks – wij bewegen mee.
Alle procedures zijn, en worden waar nodig, aangepast op basis van de richtlijnen van het RIVM en andere overheidsinstanties.
Wij stellen geen vragen bij binnenkomst, het grote verschil met andere locaties is dat wij alleen besloten groepen ontvangen. De gasten kennen elkaar en wij meestal hen ook.

Daarbij mogen wij op elkaar vertrouwen. Dat wij en onze medewerkers niet komen werken als we klachten hebben en dat u niet bij ons te gast bent als u klachten heeft. Vertrouwen is de basis van alles in het Boordhuys en wij zorgen te allen tijden voor een veilige omgeving voor allen die op onze locatie verblijven.

Algemene Maatregelen omtrent hygiëne:

  • Alle ruimtes zijn grondig gereinigd en ontsmet voorafgaand aan uw komst.
  • Er is een intensief schoonmaakprogramma om u en onze medewerkers een veilige en comfortabele omgeving te bieden.
  • Bij binnenkomst vragen wij u uw jas zelf op te hangen en uw handen schoon te maken met een desinfecterend doekje.
  • Samen respecteren we de 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Waar het voor of achter de schermen het niet altijd mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden, reiken wij onze medewerkers alle mogelijkheden aan zoals het dragen van mondkapjes.
  • Wij zorgen voor een goede ventilatie van de ruimtes.
  • Wij zorgen er voor dat alle zitplaatsen bij binnenkomst op 1,5m afstand van elkaar zijn.
  • Wij hebben serveertafels waar de gasten hun drankjes en eten vanaf kunnen pakken, of we serveren het op een dienblad op afstand.
  • In het toilet kunt u bij de wastafel gebruik maken van papieren handdoekjes en deze deponeren in de zwarte bak onder de wastafel.

Indien gewenst dragen wij mondkapjes en gezichtsbescherming én stellen wij mondkapjes ter beschikking. Tevens kunnen wij op uw verzoek bij binnenkomst de temperatuur meten van u en uw gasten met gebruik van een infrarood voorhoofd thermometer. Dit graag van te voren aangeven.

Onze locatie:
Het Huys is gesloten omdat de 1,5 meter afstand daar niet goed te hanteren is door de kleinere ruimtes.
Het Atelier heeft voldoende ruimte en beschikt over meerdere in- en uitgangen.
Ook is er een speciaal bel- en wachthoekje voor onze gasten gemaakt. Alle ruimtes zijn gerestyled, hiermee is ook de Bovenkamer een volwaardige break-outroom geworden.

Wij beschikken over heel veel buitenruimte, een groot terras, een buitentheater en veel ruimte voor teamactiviteiten. U mag nog steeds rekenen op de Boordhuys-experience zoals u die van ons gewend bent én geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Samen met u maken we er een fijn verblijf van! Tot binnenkort!