Zakelijk

Het Boordhuys is ontstaan uit frustratie; “dát kan toch beter”, dacht Karin. Na 12 jaar durven Karin en Karlijn hardop uit te spreken dat deze locatie en de manier van doen zeker van invloed is op het eindresultaat. En dát is waar het om gaat, toch? Samen proberen een zo hoog mogelijk eindresultaat te bereiken.

Privacy, rust een meerdere ruimtes tot je beschikking, kunnen bellen en praten wanneer en met wie u dat wilt. Wat mag u verwachten? Kwaliteit in alle opzichten. Dé plek om binnen of buiten in de open lucht een vergadering, presentatie, vergaderbreak, creatieve sessie, teambuildingsactiviteiten of een afscheidsdiner te houden. We nodigen u uit om hier gebruik van te maken. Uiteraard zijn alle moderne faciliteiten aanwezig. Wij blijven op gepaste afstand maar zijn overal en altijd in de buurt.

Door de diverse (tafel)opstellingen kunnen wij een setting creëren die perfect past bij de grootte van uw gezelschap en het doel van uw bijeenkomst. Bent u benieuwd naar welke opstellingen op 1,5 meter afstand conform de RIVM richtlijnen mogelijk zijn, klik dan HIER.

Onze reguliere (tafel)opstellingen ziet u HIER.