Back on track!

Samenkomen, dat is wat we het liefste doen. Waarvoor het Boordhuys de juiste plek is. Oprechte aandacht waarbij de gast centraal staat. Dat gevoel van thuiskomen en net dat stapje extra. Ondanks de afgelopen periode, (we kunnen het woord niet meer horen!) heeft de situatie laten zien dat het vak waarin we als hospitality professionals werken ontzettend kwetsbaar is. Daarentegen is de behoefte naar samenkomst ook nooit zo sterk geweest.

Besef is er ook, dat stilstaan af en toe nodig is. Reflecteren op de behaalde successen, kijkend naar hoe ver we tot dusver gekomen zijn. Daar mogen we stiekem heel trots op zijn! Even pas op de plaats, dankbaar voor wat er nu staat en voor wat nog komen gaat. Geduld hebben hoort daar ook bij en flexibel blijven kijken naar wat is er wΓ©l mogelijk is. Er zijn genoeg opties en positief blijven we bij het Boordhuys (bijna) altijd. Het vak is daarvoor veel te mooi. πŸ™‚

Of het nu een uitvaart, afscheidsceremonie, bescheiden borrel of een zakelijke ontmoeting is; bij het Boordhuys passen we ons volledig op de wensen aan. Nu we langzaam zien dat mensen weer durven en willen ontmoeten en echt sΓ‘men willen zijn, doet het des te meer beseffen dat plekken als het Boordhuys de toekomst hebben. Elkaar live in de ogen aan kijken, daarvoor doen we het toch? Niet online of via video-chats. Het bereik en de impact van Γ³ffline samenkomen in een doeltreffende omgeving, daar ligt de kracht. We blijven graag meedenken om een bijzondere bijeenkomst die extra touch te geven die het nodig heeft. En niet te vergeten, altijd met een big smile!

Sinds najaar 2019 ben ik (Maxime van der Kraan) werkzaam voor het Boordhuys. Naast de freelance evenementen en projecten die ik met Maximevents opzet, is het Boordhuys de perfecte afwisseling. Heerlijk om naast hectische organisatiedagen (veel achter de laptop), fysiek bezig te zijn en onderdeel te mogen zijn van dit prachtige team!

Hartelijke groet,

Maxime van der Kraan