Concerten en meer

Benieuwd naar welke concerten we al gehad hebben?

Bekijk hier een TERUGBLIK

Stef Bos - RUIMTE (c) Lieke Anna

Stef Bos

Wat zijn wij trots dat wij Stef Bos mogen verwelkomen op zondag 29 september a.s. voor een besloten huiskamerconcert. Hij brengt een koffer vol songs mee, die gespeeld willen worden zoals ze ooit zijn geboren: met slechts de Bösendorfer en stem. Lees meer….

Bosendorfer

Martijn Willers & Friends – Piano, contrabas en alt viool

Pianist Martijn Willers is geen onbekende voor ons, hij is al vaak bij ons te gast geweest en neemt steeds iemand mee. Zondagmiddag 10 november is dat contrabassist Olivier Thierry. Lees meer….

Maartje & Kine (Corne van der Stelt)

Maartje & Kine – Muzikale comedy

Zondagmiddag 15 december wordt het gezellig in Boordhuys. Maartje & Kine maken muzikale comedy. Hun stijl is een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit. Lees meer….

1_Mariam_Batsashvili_CR_Josef_Fischnaller

Mariam Batsashvili –  Pianoconcert

Twee jaar geleden was zij al een groot succes bij Boordhuys. Mariam Batsashvili heeft niet stil gezeten en trad op in de grootste concertzalen van Europa. Zondag 19 januari zit ze ‘gewoon’ achter onze Bösendorfer. Lees meer….

IMG_0161

Boordhuys 10 jaar

Vrijdagmiddag 12 juli vieren wij  ons 10 jarig bestaan met familie, vrienden en berokken gasten. Hans van Breukelen is uitgenodigd als gastspreker om het programma te verzorgen. Lees verder….

High Tea small

Ladies day & High Tea

Samen leuke dingen doen versterkt de band, maar het komt er niet altijd van. “Dát was een heerlijk middag, moeten we vaker doen!” Op zondag 19 mei gaan we weer mooie herinneringen maken, workshops, mode, styling en natuurlijk een uitgebreide high tea, lees hier meer…

vitaly-3

Concert Vitaly Pisarenko

De beroemde Russische pianist Vitaly Pisarenko is winnaar van de 8ste editie van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours in 2008. De jonge virtuoos geldt als één van de grote pianosensaties van dit moment. Een must see! Dit huiskamerconcert vindt plaats op zondagmiddag 7 aprillees hier meer…

Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet 3 fotograaf Feiko Koster (002)

Concert Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet

Fantastisch dat wij op vrijdagavond 15 maart het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet mogen ontvangen voor een intiem en besloten huiskamerconcert. Met een eigenzinnige kijk op klassieke muziek en spontaniteit op het podium weet het ensemble al snel de harten van het publiek te veroveren. Lees hier meer info.

nieuwsbrief

Nieuwsbrief: Huiskamerconcerten met topartiesten

Wat je belooft moet je doen! Met veel plezier organiseren wij gezellige bijeenkomsten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten van prachtige muziek. Lees hier meer info over de aankomende concerten.

beers-1283566_1280

Kom ook op ons Winterfestijn!

Graag nodigen wij u uit voor ons Winterfestijn op zaterdag 23 februari. Loop gezellig binnen tussen 16.00 – 20.00 uur. Tijdens dit festijn speelt bier de hoofdrol, maar uiteraard serveren wij ook andere winterse dranken en zal een glas wijn niet ontbreken. Wij steken de barbecue aan voor worst en burgers en u kunt zich laten informeren over de bieren die worden geschonken. Lees hier meer.

WLD18

WereldLichtjesDag 9 december 2018

Wereldwijd wordt er een kaarsje aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen. In regio Nuenen wordt er een bijeenkomst georganiseerd in ons Buitentheater. Lees hier meer…

Vive la France!

Vier le Quatorze Juillet met ons mee !

Op zaterdag 14 juli 2018 van 16:00 tot 20:00 uur vindt er in het Boordhuys  een gezellige, muzikale en smaakvolle “table d’hôte” plaats. Met het enthousiasme dat u van ons gewend bent serveren wij er heerlijke amuses, echt Franse gerechten én uiteraard de daarbij behorende wijnen. Een uitgelezen kans om, eventueel samen met vrienden, het Boordhuys eens van een heel andere kant te bekijken.