Concerten en meer

Benieuwd naar welke concerten we al gehad hebben?

Bekijk hier een TERUGBLIK van de afgelopen jaren.

Mariam

Nieuwjaarsconcert Mariam Batsashvili

Bijzonder eervol dat ze ondanks haar optredens over de hele wereld weer naar het Boordhuys wil komen! Zondag 14 januari 2024. Lees HIER meer en reserveer snel de laatste kaarten!
Ernst 2

Amazing (en “ameezing”) Ernst Daniel Smid

Wat bijzonder dat we Ernst Daniel Smid mogen ontvangen op zondag 22 oktober 2023. Lees HIER meer en reserveer snel de laatste kaarten! Tevens in deze nieuwsbrief het laatste nieuws van de Boord.
Freddie-Artwork-Def-kopie-2 LR

Bernd van den Bos plays Freddie Mercury on piano!

Dit bijzondere buitenconcert is al binnen een paar dagen uitverkocht! We zijn niet verbaasd want het wordt ook erg bijzonder. Op zondag 9 juli 2023 zal dit plaatsvinden. Lees HIER meer en mail ons om op de wachtlijst te komen.
Rob Scheepers 2

Rob Scheepers komt naar het Boordhuys!

Gezellige avond met hilarische verhalen het Boordhuys theatercafé. In de aanloop naar carnaval, zijn wij zeer trots om Rob Scheepers te mogen verwelkomen! Kom je ook luisteren en lachen op donderdagavond 24 februari 2022? Lees HIER meer en koop uw tickets.
rene van kooten

Buitencafé met René (van Kooten)

Unieke kans: kom ook naar ons terrascafé voor een heel bijzonder concert op zondag 18 juli 2021 om 15.00 uur van René van Kooten en Bernd van den Bos. Wij laten ons verrassen door deze twee muzikale vrienden! Het buitenterras van het Boordhuys is hét decor voor een heerlijke middag uit! Lees HIER meer en koop uw tickets.

Naamloos

Kerstconcert Klaartje van Veldhoven, Renée Bekkers en Wendy Roobol – GEANNULEERD
We hebben na lange tijd eindelijk weer een concert! Zo fijn om elkaar te kunnen ontmoeten. Op zaterdag 19 december om 15.00 uur en om 16.30 uur spelen deze dames in ons Buitentheatertje. De mooiste kerstmuziek is gearrangeerd voor accordeon en 2 sopranen, met teksten rondom de kerstgedachte van licht en hoop. Lees HIER meer… en geef u op!

Pia Douwes

Voorstelling Pia Douwes en Bernd van den Bos
YES! Het heeft even geduurd en velen van u hebben op haar moeten wachten, maar Pia Douwes komt nu echt naar het Boordhuys. We hebben een nieuwe datum zondag 19 juli 2020 met een extra voorstelling afgesproken! Lees HIER meer…

Dakar 2

Dakar rally: alles over dé formule 1 in truckracing
Een ware jongensdroom, niet voor watjes!

Voor de stoere vader, man, broer, oom, zoon, vriend, vriendje of collega. Kom gezellig samen! (Natuurlijk zijn stoere vrouwen ook welkom…). Klik HIER voor meer informatie en reserveringen…

CRW_040

Spontaan idee!
Aanstaande vrijdag 12 juni: een High Tea of High Wine

Vrijdag 12 juni a.s. belooft het stralend mooie weer te worden en natuurlijk doen wij ons terras dan open! Kom voor een gezellig High Tea of High Wine naar de Boord 37. Reserveer snel, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! lees meer…

Wim Daniels

Speciale voorstelling Wim Daniëls!
EXTRA VOORSTELLING WEGENS GROOT SUCCES

Woensdag 3 juni om 15.00 uur én om 16.30 uur deelt Wim Daniëls taalkundige, voorvechter van het behoud van dialecten en auteur, een uur lang zijn taalkennis op humorvolle wijze in ons buitentheater. Lees hier meer…

Pia Douwes

Exclusieve middag met Pia Douwes – GEANNULEERD

Zondag 22 maart laat Pia Douwes tijdens dit concert een kwetsbare kant van zichzelf zien. In het Boordhuys vertelt ze openhartig over haar stemblessure en krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van Pia in Process. Lees meer….

Aidan Mikdad piano_credit Ronald Knapp

Aidan Mikdad –  Pianoconcert

Aidan Mikdad een waardige vervanger van Mariam Batsashsvili speelde Zondag 19 januari de sterren van de hemel. Hij toverde sprookjesachtige en mystieke kleuren uit onze Bösendorfer. Lees meer….

1_Mariam_Batsashvili_CR_Josef_Fischnaller

Mariam Batsashvili –  Pianoconcert

Twee jaar geleden was zij al een groot succes bij Boordhuys. Mariam Batsashvili heeft niet stil gezeten en trad op in de grootste concertzalen van Europa. Zondag 19 januari zit ze ‘gewoon’ achter onze Bösendorfer. Lees meer….

Maartje & Kine(Corne van der Stelt)

Maartje & Kine – Muzikale comedy

Zondagmiddag 15 december wordt het gezellig in Boordhuys. Maartje & Kine maken muzikale comedy. Hun stijl is een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit. Lees meer….

WLD18

WereldLichtjesDag 8 december 2019

Wereldwijd wordt er een kaarsje aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen. In regio Nuenen wordt er een bijeenkomst georganiseerd in de warme sfeer van ons Boordhuys. Lees hier meer…

Bosendorfer

Martijn Willers & Friends – Piano, contrabas en alt viool

Pianist Martijn Willers is geen onbekende voor ons, hij is al vaak bij ons te gast geweest en neemt steeds iemand mee. Zondagmiddag 10 november is dat contrabassist Olivier Thiery. Lees meer….

Stef Bos - RUIMTE (c) Lieke Anna

Stef Bos

Wat zijn wij trots dat wij Stef Bos mogen verwelkomen op zondag 29 september a.s. voor een besloten huiskamerconcert. Hij brengt een koffer vol songs mee, die gespeeld willen worden zoals ze ooit zijn geboren: met slechts de Bösendorfer en stem. Lees meer….

IMG_0161

Boordhuys 10 jaar

Vrijdagmiddag 12 juli vieren wij  ons 10 jarig bestaan met familie, vrienden en berokken gasten. Hans van Breukelen is uitgenodigd als gastspreker om het programma te verzorgen. Lees verder….

High Tea small

Ladies day & High Tea

Samen leuke dingen doen versterkt de band, maar het komt er niet altijd van. “Dát was een heerlijk middag, moeten we vaker doen!” Op zondag 19 mei gaan we weer mooie herinneringen maken, workshops, mode, styling en natuurlijk een uitgebreide high tea, lees hier meer…

vitaly-3

Concert Vitaly Pisarenko

De beroemde Russische pianist Vitaly Pisarenko is winnaar van de 8ste editie van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours in 2008. De jonge virtuoos geldt als één van de grote pianosensaties van dit moment. Een must see! Dit huiskamerconcert vindt plaats op zondagmiddag 7 aprillees hier meer…

Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet 3 fotograaf Feiko Koster (002)

Concert Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet

Fantastisch dat wij op vrijdagavond 15 maart het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet mogen ontvangen voor een intiem en besloten huiskamerconcert. Met een eigenzinnige kijk op klassieke muziek en spontaniteit op het podium weet het ensemble al snel de harten van het publiek te veroveren. Lees hier meer info.

nieuwsbrief

Nieuwsbrief: Huiskamerconcerten met topartiesten

Wat je belooft moet je doen! Met veel plezier organiseren wij gezellige bijeenkomsten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten van prachtige muziek. Lees hier meer info over de aankomende concerten.

beers-1283566_1280

Kom ook op ons Winterfestijn!

Graag nodigen wij u uit voor ons Winterfestijn op zaterdag 23 februari. Loop gezellig binnen tussen 16.00 – 20.00 uur. Tijdens dit festijn speelt bier de hoofdrol, maar uiteraard serveren wij ook andere winterse dranken en zal een glas wijn niet ontbreken. Wij steken de barbecue aan voor worst en burgers en u kunt zich laten informeren over de bieren die worden geschonken. Lees hier meer.

Vive la France!

Vier le Quatorze Juillet met ons mee !

Op zaterdag 14 juli 2018 van 16:00 tot 20:00 uur vindt er in het Boordhuys  een gezellige, muzikale en smaakvolle “table d’hôte” plaats. Met het enthousiasme dat u van ons gewend bent serveren wij er heerlijke amuses, echt Franse gerechten én uiteraard de daarbij behorende wijnen. Een uitgelezen kans om, eventueel samen met vrienden, het Boordhuys eens van een heel andere kant te bekijken.