De locatie

De locatie ademt een warme sfeer, u zult er zich direct thuis voelen. Modern door de hoge witte muren en stalen deuren, sfeervol door het gebruik van de licht geruwde eiken planken en de oude klooster vloertegeltjes. Achter ieder detail schuilt een verhaal en vanaf het begin worden bezoekers hier met alle egards ontvangen. Uiteraard zijn hier alle moderne faciliteiten aanwezig.
Voor zakelijke bijeenkomsten, inspiratiesessies, teambuilding activiteiten, borrels en diners. Of gewoon als u iets te vieren heeft.
Geniet van onze tuin en het heerlijke terras op het zuiden.


 

De locatie: Het Atelier – De Tuinkamer –  Bovenkamer Buitentheater – Terras

Het Atelier

Het Atelier is de grootste ruimte van de locatie, die flexibel in te richten is en veel mogelijkheden biedt. Een lichte en sfeervolle ruimte, voor zowel kleine als grote groepen. U kunt Het Atelier ook gebruiken als centrale ruimte om daarna eventueel op te splitsen in kleinere groepjes. Uiteraard zijn wij overal en altijd in de buurt, maar blijven op gepaste afstand.


 

De locatie: Het Atelier  De Tuinkamer Bovenkamer – Buitentheater – Terras

De Tuinkamer

Een stijlvol ingerichte ruimte waar u helemaal het tuingevoel krijgt: een frisse inrichting met een knipoog naar de natuurlijke omgeving, met een loungebank en comfortabele stoelen. Een multifunctionele ruimte met een ambiance voor het “kleine of het grote” gesprek. De grote tussendeuren naar het Atelier zijn geluidswerend. Bij mooi weer kunt u via de openslaande terrasdeuren zo de tuin in. Onze favoriete ruimte!


 

 De locatie: Het Atelier  De Tuinkamer – Bovenkamer  Buitentheater – Terras

Bovenkamer

Soms is het wenselijk om op te splitsen, of om in een nieuwe ruimte weer nieuwe inspiratie te krijgen. De locatie heeft naast Het Atelier en De Tuinkamer ook een Bovenkamer, een belhoekje en een ontvangstruimte. Ook het zonnige terras wordt vaak gebruikt als Break-out room.


 

De locatie: Het Atelier – De Tuinkamer   Bovenkamer Buitentheater – Terras

Buitentheater

Het Buitentheater is uniek en biedt de mogelijkheid om een presentatie te houden of te vergaderen in de open lucht. Vooral in de zomer nodigt de geweldige tuin uit om hier gebruik van te maken. Het is dé plek voor het houden van teambuilding activiteiten, een vergaderbreak of creatieve sessie.
Hoe mooi is het om hier een uitvaart, een concert, een lezing of een workshop te houden. Heel bijzonder! En naar binnen kan altijd nog want u heeft de hele locatie voor u zelf.


 

De locatie: Het Atelier – De Tuinkamer   Bovenkamer – Buitentheater – Terras

Terras

Het grote zonnige terras gelegen op het zuiden is dé plek om elkaar te ontmoeten. In de zomer en in de winter heerlijk om even naar buiten te kunnen lopen wanneer u dat wenst. Vergaderen, lunchen of dineren in alle rust en privacy.


 

De locatie: Het Atelier – De Tuinkamer   Bovenkamer – Buitentheater – Terras