Nieuws

CRW_051

Hou je van bubbels en gezelligheid?

Kom dan met je vriendinnen naar Nuenen voor onze Ladiesday 2024 op 2e Pinksterdag – maandag 20 mei – van 14.30 tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie!

Paasfoto 1

Boordhuys Paasbrunch bij je thuis!

Maak het jezelf gemakkelijk met deze Zalige Paasbrunch Box en geniet van een feestelijke, uitgebreide tafel vol met door Karlijn gemaakte lekkernijen. Klik hier voor meer informatie!

CRW_420 (2)

Programma Damesmiddag bekend!

Bonbons, wijn, duurzame kleding, sieraden, etagères gevuld met zoete en hartige lekkernijen, live accordeonmuziek én een vrouwenquiz. De details van het programma van onze Damesmiddag zijn bekend! Kom je ook? Lees het in deze nieuwsbrief.

CRW_060

Damesmiddag!

Voor alle leuke en lieve dames in ons netwerk organiseren wij weer een gezellige middag gevuld met lekkere hapjes, bubbels en wijn. In dit seizoen staat natuurlijk de asperge centraal. Dat klinkt heerlijk toch?
Op Hemelvaartsdag donderdag 18 mei van 14.00 – 17.00 uur. Lees het in deze nieuwsbrief.

berny 2

Een heleboel lichtpuntjes!

Zo is ‘onze’ Berny 10 jaar bij ons en dat hebben we gevierd! Ook komt er een 3e kindje bij in de Boordhuys-familie én hebben we een nieuwe bedrijfsfilm laten maken. Lees het in deze nieuwsbrief.

Boordhuys_2022_002

Herstel van de zakelijke martk!

De zakelijke markt is volop in beweging! Voor ons is dit steeds weer aanpassen en schakelen. We zijn blij te zien dat de markt bezig is met een krachtig herstel, waarbij de vraag van (nieuwe) opdrachtgevers is toegenomen. Lees het in deze nieuwsbrief.

Geboorteborden Rafael

Geboortenieuws!

De Boordhuys-familie is uitgebreid met de geboorte van Rafael! En er waren nog meer lichtpuntjes de afgelopen tijd.
Heeft u inspiratie nodig voor een workshop om uw bijeenkomst nog meer inhoud te geven of meer weten over de aankomende concerten?  Lees het in deze nieuwsbrief.

eierpunch

Tijd voor een paasverrassing!

Met een aantal zomerconcerten in de planning, huwelijken en zakelijke bijeenkomsten is het Boordhuys weer enthousiast aan de slag. Op speciaal verzoek van één van onze vaste gasten, maken wij dit jaar graag weer onze befaamde Eierpunch. Verras jij ook je favoriete collega, leukste team of medewerkers?  Lees het in deze nieuwsbrief

Valentijnsactie 3

Een pakketje vol aandacht…

Een pakketje vol liefde en aandacht hoeft wat ons betreft niet per se voor een geliefde te zijn. Iedereen kan een pakketje met aandacht en liefde waarderen. Wie verras jij? Ook de aanstaande concert data staan vermeld én wat er ook nu nog kan in het Boordhuys.  Lees het in deze nieuwsbrief.

85847324-9bac-4fc2-ac0a-59b1fc011bbe

Met kerst komt alles samen…

De decembermaand staat in teken van samen zijn, op welke manier dan ook.
We organiseren een Kerstconcert in ons Buitentheatertje op 19 december as. We blikken terug op dat was was in 2020 en kijken vooruit naar onze plannen voor 2021.  Lees het in deze nieuwsbrief.

Frits Magazine presenteerde hun Nuenen Editie in het Boordhuys met een bescheiden bijeenkomst georganiseerd door gemeente Nuenen. Zie hier het video verslag.

fef337ca-63c7-45fb-8cd9-e9f5589ec539

We blijven zien wat er nog wel kan.

Het is een luxe geworden om elkaar te ontmoeten. Ook nu kunnen bijeenkomsten nog bij ons plaatsvinden; Boordhuys mag open blijven omdat het een congreslocatie is. Als vergaderlocatie hebben we inmiddels al veel ervaring opgedaan en weten we hoe je ook op 1,5 meter afstand verbinding, samenwerking of gastvrijheid kunt creëren. Wat er precies nog kan?  Lees het in deze nieuwsbrief.

Rosenbergs_760-480x226

Masters of Swing en Boordhuys Sale!

Save the dates: een uniek buitenconcert van The Rosenbergs in ons Buitentheater. Wilt u daarbij zijn? Daarnaast houden we een eenmalige Boordhuys Sale op 14 augustus a.s. Boordhuys ruimt op 🙂 Lees er alles over in deze nieuwsbrief.

3 generaties

Live ontmoeten, Pia Douwes komt en terras open!

Wij zijn blij dat we u en onze familie weer live in de ogen kunnen kijken en voor onderlinge verbinding mogen zorgen. Wij zijn er klaar voor! Wij mogen zelfs Pia Douwes op locatie ontvangen, lees er alles over in de nieuwsbrief

Dakar 2

Bijeenkomsten in coronatijd en Dakar Rally

Vertrouwen is altijd al de basis van alle bijeenkomsten in het Boordhuys, wij zorgen te allen tijden voor een veilige omgeving voor allen die op onze locatie verblijven. Daarnaast blijven wij het ook leuk vinden om zelf iets voor u te organiseren, lees HIER de nieuwsbrief

20190712-LAVFotografie-BH-113-2

Speciale Opening van ons terras!

Het is bijna 1 juni! Wij hebben enorm veel zin om jullie weer te mogen ontvangen! Dit gaan we vieren: het zonnige terras van het Boordhuys gaat maandag tweede Pinksterdag open! Lees hier meer…

moeder

VIP-Moederdagontbijt

Wij zijn klaar voor Moederdag! Mogen wij u ook verwennen met het lekkerste VIP-ontbijt van het Boordhuys? Voor moeders, bonusmoeders, oma’s, buurvrouwen, tantes, jezelf of met het hele gezin. Mét een extra verrassing! Lees het hier….

Banner april 2020

Boordhuys in de prijzen!

Super trots zijn wij op onze 3e plek in de categorie S van de Nationale Meeting Award 2020. Wat zijn wij blij met de woorden tijdens de finale en online uitreiking van de award. Lees het hier….

Buitentheater

De kunst van het afscheid nemen in het best bewaarde geheim van Nuenen

Mooi artikel in De Nuenense Krant en Rond de Linde over een bijzondere uitvaartmogelijkheid, juist in deze tijd. Lees het artikel hier….

Leeg maar niet stil

Leeg, maar niet stil…

Een vreemde situatie om plotseling een volledig lege locatie te hebben… Geen gasten, geen team en een veel te stille telefoon. Maar toch voelt het verre van leeg: deze tijd laat ook de bijzondere band zien tussen onze gasten en het Boordhuys. lees meer….

Karin & Karlijn Nieuwsbrief

Dubbel feest: In de finale en Pia Douwes komt!

Het jaar 2020 goed van start! Januari ging snel voorbij! We hebben al weer honderden gasten mogen begroeten, vertrouwde gezichten en nieuwe gasten. Wij mogen Pia Douwes verwelkomen en we staan in de finale! lees meer….

FinalistLogoNMA2020

Boordhuys finalist Nationale Meeting Award 2020!

JA! Boordhuys is door naar de finale van de Nationale Meeting Award 2020! De afgelopen maanden hebben wij de eerste twee rondes succesvol doorlopen, lees meer….

bg_home01 - kopie

Nieuwsbrief: Frustratie en heel veel lichtpuntjes…

De heerlijke wintertijd, de tijd van sfeer, gezelligheid  en samen zijn. WereldlichtjesDag, concerten en meer en de frustratie van Karin. Lees er alles over in onze nieuwsbrief.

Karin & Imara

Pech voor Karin

Soms zit het mee en soms zit het tegen… Eind september is Karin met de fiets over een eikeltje weggegleden en heel ongelukkig terecht komen. Voorlopig zit ze aan een rolstoel gekluisterd. Lees hier haar verhaal…

_MG_2337

Stef Bos was in het Boordhuys

Het was magisch! Wij mochten zondag 29 september genieten van de mooie klanken van Stef Bos, al jarenlang fan en nu eindelijk Live in Boordhuys. Prachtig, persoonlijk, meeslepend. Bekijk hier de foto’s.

3 generaties

Nieuwsbrief: Baby nieuws, verrassende concerten en Meijke aan het woord.

Wij genieten nu al van de herfst in het Boordhuys, baby nieuws, verrassende concerten en Meijke aan het woord: Lees het allemaal hier….

Imara

Baby nieuws!

Welkom in ons midden! De volgende generatie Boordhuys is een feit! Het gaat heel goed met dochter Imara en mama Karlijn. En natuurlijk trotse oma Karin. 😉 Dolgelukkig!! ❤️

Stef Bos - RUIMTE

Nieuwsbrief: Stef Bos komt naar Boordhuys

We hebben veel te melden, dus ga er maar eens even goed voor zitten 😊. Hans van Breukelen was hier met een persoonlijke boodschap, Stef Bos komt naar het Boordhuys, het feestje voor 10 jarig bestaan, de komende concerten en onze jubileumkrant. Lees het allemaal hier….

Donatie Boordhuys - Bijna Thuis Huis Latesteyn

Boordhuys doneert jubileumgeld aan het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’

Afgelopen woensdag mochten wij het bestuur van het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’ in Nuenen een cheque van maar liefst € 2.500,- overhandigen. De Nuenense Krant heeft hier aandacht aan besteed. Lees hier het artikel…..

Hans van Breukelen

Boorthuys viert 10 jarig bestaan

Met een klapper sluiten we de eerste helft van het jaar af! Ons jubileumfeest was een geweldige dag; wat een overweldigende hoeveelheid lieve mensen die dit samen met ons gevierd hebben. Lees hier ons verhaal….

WWN_2978

Ladies day & High Tea was fantastisch!

Een huis vol leuke, lieve en gezellige ladies; moeders met (schoon)dochters, oma met kleindochters, buurvrouwen en heel veel vriendinnen. Lees het verslag….

High Tea 1

Winactie, Ladies day & High Tea

Een winactie voor de leukste, beste en liefste secretaresse. Geef Ladies Day & High Tea cadeau voor Secretaressedag of Moederdag. Of kom gewoon gezellig deze middag met je moeder, dochter, vriendin of nichtje, loop lekker rond, geniet van het sfeertje en maak mooie herinneringen samen. Lees meer….

vitaly_6

Pianoconcert & Ladies day

10 jaar Boordhuys met Karin en Karlijn aan het roer, dat vieren we het hele jaar door. Een pianoconcert met Vitaly Pisarenko en een Ladies day met High Tea. Lees er meer over in onze nieuwsbrief…

DSC06169

Winterfestijn groot succes!

Wauw het was fantastisch! Ons winterfestijn van zaterdag 23 februari was een groot succes en dat vond de De Nuenense Krant ook. Lees hier het verslag van een gezellige middag.

nieuwsbrief

Nieuwsbrief: Huiskamerconcerten met topartiesten

Wat je belooft moet je doen! Met veel plezier organiseren wij gezellige bijeenkomsten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten van prachtige muziek. Lees hier meer info over de aankomende concerten.

BH2014-77

Nieuwsbrief januari 2019

We bestaan dit jaar 10 jaar!! En dat moet gevierd worden. Lees hier in onze nieuwsbrief onze feestelijke plannen.

boordhuys-privacy

Nieuwsbrief december 2018

Wilt u weten wat er in 2019 op ons te wachten staat? Of de highlights van de afgelopen weken? Lees het hier in onze nieuwsbrief.

artikel op Greater Venues

Eén van de mooiste boardrooms van Nederland!

TROTS!  Op 20 juli werden we door Greater Venues uitverkozen tot één van de mooiste boardrooms van Nederland! Daar werden we natuurlijk blij door verrast maar we zijn er vooral ook heel trots op! Bekijk hier hoe fraai we er op staan tussen al die andere mooie plekken!

Karin en Karlijn in Eindhoven Business

Karin en Karlijn in Eindhoven Business

We willen het Boordhuys natuurlijk zoveel mogelijk geheim houden maar soms zoeken we de publiciteit toch graag op. Vandaar dat we met onze prachtige locatie in de Nuenense katern van Eindhoven Business staan! Karin en Karlijn vertellen er over hun samenwerking, hun oog voor details én over het grote belang van privacy. Wilt u het gehele interview lezen, klik dan hier.

Karlijn in het online magazine van JCI

Leuk interview met ‘restaurantmevrouw’ Karlijn! 

In het online magazine van JCI (Junior Chamber International) staat een heel leuk interview met Karlijn over haar dromen en ambities én over hoe ze het horeca-vak inrolde. Maar misschien leuker nog: ze heeft er ook één van haar (en onze!) favoriete recepten bij gezet en wij weten hoe vreselijk lekker die appel-havermouttaart is!  Lees hier het hele verhaal!

Truffel bewaakt de wijnvaten

Ook nieuw aan boord: Truffel!

We stellen graag ons nieuwste familielid aan u voor: Truffel! Deze kleine bruine Jack Russell huppelt tegenwoordig vrolijk door het Boordhuys en is gelukkig duidelijk waar te nemen door het belletje om haar nek. En het leukste is: als jonge pup moet ze ‘socialiseren’ dus er mag geknuffeld worden!

Karin en Karlijn in de FRITS

Karin en Karlijn in de FRITS

Goed verscholen tussen de kampioenen van PSV, het Evoluon en Aad de Mos, staan ook Karin en Karlijn in de FRITS, de Eindhovense ‘glopinie’. Ze lichten er met grote glimlach een klein tipje van de sluier op over de mogelijkheden in en rondom het Boordhuys.

Opening tuinkamer in Rond de Linde

Opening Tuinkamer in Rond de Linde

Wat bijzonder dat de lokale krant Rond de Linde een prachtig voorpagina-artikel heeft geschreven over de officiële opening van onze Tuinkamer.

Lees het artikel HIER.