Nieuws

Stef Bos - RUIMTE

Nieuwsbrief: Stef Bos komt naar Boordhuys

We hebben veel te melden, dus ga er maar eens even goed voor zitten 😊. Hans van Breukelen was hier met een persoonlijke boodschap, Stef Bos komt naar het Boordhuys, het feestje voor 10 jarig bestaan, de komende concerten en onze jubileumkrant. Lees het allemaal hier….

Donatie Boordhuys - Bijna Thuis Huis Latesteyn

Boordhuys doneert jubileumgeld aan het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’

Afgelopen woensdag mochten wij het bestuur van het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’ in Nuenen een cheque van maar liefst € 2.500,- overhandigen. De Nuenense Krant heeft hier aandacht aan besteed. Lees hier het artikel…..

Hans van Breukelen

Boorthuys viert 10 jarig bestaan

Met een klapper sluiten we de eerste helft van het jaar af! Ons jubileumfeest was een geweldige dag; wat een overweldigende hoeveelheid lieve mensen die dit samen met ons gevierd hebben. Lees hier ons verhaal….

WWN_2978

Ladies day & High Tea was fantastisch!

Een huis vol leuke, lieve en gezellige ladies; moeders met (schoon)dochters, oma met kleindochters, buurvrouwen en heel veel vriendinnen. Lees het verslag….

High Tea 1

Winactie, Ladies day & High Tea

Een winactie voor de leukste, beste en liefste secretaresse. Geef Ladies Day & High Tea cadeau voor Secretaressedag of Moederdag. Of kom gewoon gezellig deze middag met je moeder, dochter, vriendin of nichtje, loop lekker rond, geniet van het sfeertje en maak mooie herinneringen samen. Lees meer….

vitaly_6

Pianoconcert & Ladies day

10 jaar Boordhuys met Karin en Karlijn aan het roer, dat vieren we het hele jaar door. Een pianoconcert met Vitaly Pisarenko en een Ladies day met High Tea. Lees er meer over in onze nieuwsbrief…

DSC06169

Winterfestijn groot succes!

Wauw het was fantastisch! Ons winterfestijn van zaterdag 23 februari was een groot succes en dat vond de De Nuenense Krant ook. Lees hier het verslag van een gezellige middag.

nieuwsbrief

Nieuwsbrief: Huiskamerconcerten met topartiesten

Wat je belooft moet je doen! Met veel plezier organiseren wij gezellige bijeenkomsten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten van prachtige muziek. Lees hier meer info over de aankomende concerten.

BH2014-77

Nieuwsbrief januari 2019

We bestaan dit jaar 10 jaar!! En dat moet gevierd worden. Lees hier in onze nieuwsbrief onze feestelijke plannen.

boordhuys-privacy

Nieuwsbrief december 2018

Wilt u weten wat er in 2019 op ons te wachten staat? Of de highlights van de afgelopen weken? Lees het hier in onze nieuwsbrief.

artikel op Greater Venues

Eén van de mooiste boardrooms van Nederland!

TROTS!  Op 20 juli werden we door Greater Venues uitverkozen tot één van de mooiste boardrooms van Nederland! Daar werden we natuurlijk blij door verrast maar we zijn er vooral ook heel trots op! Bekijk hier hoe fraai we er op staan tussen al die andere mooie plekken!

Karin en Karlijn in Eindhoven Business

Karin en Karlijn in Eindhoven Business

We willen het Boordhuys natuurlijk zoveel mogelijk geheim houden maar soms zoeken we de publiciteit toch graag op. Vandaar dat we met onze prachtige locatie in de Nuenense katern van Eindhoven Business staan! Karin en Karlijn vertellen er over hun samenwerking, hun oog voor details én over het grote belang van privacy. Wilt u het gehele interview lezen, klik dan hier.

Karlijn in het online magazine van JCI

Leuk interview met ‘restaurantmevrouw’ Karlijn! 

In het online magazine van JCI (Junior Chamber International) staat een heel leuk interview met Karlijn over haar dromen en ambities én over hoe ze het horeca-vak inrolde. Maar misschien leuker nog: ze heeft er ook één van haar (en onze!) favoriete recepten bij gezet en wij weten hoe vreselijk lekker die appel-havermouttaart is!  Lees hier het hele verhaal!

Truffel bewaakt de wijnvaten

Ook nieuw aan boord: Truffel!

We stellen graag ons nieuwste familielid aan u voor: Truffel! Deze kleine bruine Jack Russell huppelt tegenwoordig vrolijk door het Boordhuys en is gelukkig duidelijk waar te nemen door het belletje om haar nek. En het leukste is: als jonge pup moet ze ‘socialiseren’ dus er mag geknuffeld worden!

Karin en Karlijn in de FRITS

Karin en Karlijn in de FRITS

Goed verscholen tussen de kampioenen van PSV, het Evoluon en Aad de Mos, staan ook Karin en Karlijn in de FRITS, de Eindhovense ‘glopinie’. Ze lichten er met grote glimlach een klein tipje van de sluier op over de mogelijkheden in en rondom het Boordhuys.

Opening tuinkamer in Rond de Linde

Opening Tuinkamer in Rond de Linde

Wat bijzonder dat de lokale krant Rond de Linde een prachtig voorpagina-artikel heeft geschreven over de officiële opening van onze Tuinkamer.

Lees het artikel HIER.