Nieuws

beers-1283566_1280

Kom ook op ons Winterfestijn!

Graag nodigen wij u uit voor ons Winterfestijn op zaterdag 23 februari. Loop gezellig binnen tussen 16.00 – 20.00 uur. Tijdens dit festijn speelt bier de hoofdrol, maar uiteraard serveren wij ook andere winterse dranken en zal een glas wijn niet ontbreken. Wij steken de barbecue aan voor worst en burgers en u kunt zich laten informeren over de bieren die worden geschonken. Lees hier meer.

Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet 3 fotograaf Feiko Koster (002)

Concert Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet

Fantastisch dat wij op vrijdagavond 15 maart het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet mogen ontvangen voor een intiem en besloten huiskamerconcert. Met een eigenzinnige kijk op klassieke muziek en spontaniteit op het podium weet het ensemble al snel de harten van het publiek te veroveren. Lees hier meer info.

BH2014-77

Nieuwsbrief januari 2019

We bestaan dit jaar 10 jaar!! En dat moet gevierd worden. Lees hier in onze nieuwsbrief onze feestelijke plannen.

boordhuys-privacy

Nieuwsbrief december 2018

Wilt u weten wat er in 2019 op ons te wachten staat? Of de highlights van de afgelopen weken? Lees het hier in onze nieuwsbrief.

WLD18

WereldLichtjesDag 9 december 2018

Wereldwijd wordt er een kaarsje aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen. In regio Nuenen wordt er een bijeenkomst georganiseerd in ons Buitentheater. Lees hier meer…

artikel op Greater Venues

Eén van de mooiste boardrooms van Nederland!

TROTS!  Op 20 juli werden we door Greater Venues uitverkozen tot één van de mooiste boardrooms van Nederland! Daar werden we natuurlijk blij door verrast maar we zijn er vooral ook heel trots op! Bekijk hier hoe fraai we er op staan tussen al die andere mooie plekken!

Karin en Karlijn in Eindhoven Business

Karin en Karlijn in Eindhoven Business

We willen het Boordhuys natuurlijk zoveel mogelijk geheim houden maar soms zoeken we de publiciteit toch graag op. Vandaar dat we met onze prachtige locatie in de Nuenense katern van Eindhoven Business staan! Karin en Karlijn vertellen er over hun samenwerking, hun oog voor details én over het grote belang van privacy. Wilt u het gehele interview lezen, klik dan hier.

Karlijn in het online magazine van JCI

Leuk interview met ‘restaurantmevrouw’ Karlijn! 

In het online magazine van JCI (Junior Chamber International) staat een heel leuk interview met Karlijn over haar dromen en ambities én over hoe ze het horeca-vak inrolde. Maar misschien leuker nog: ze heeft er ook één van haar (en onze!) favoriete recepten bij gezet en wij weten hoe vreselijk lekker die appel-havermouttaart is!  Lees hier het hele verhaal!

Vive la France!

Vier le Quatorze Juillet met ons mee !

Op zaterdag 14 juli a.s. van 16:00 tot 20:00 uur vindt er in het Boordhuys  een gezellige, muzikale en smaakvolle “table d’hôte” plaats. Met het enthousiasme dat u van ons gewend bent serveren wij er heerlijke amuses, echt Franse gerechten én uiteraard de daarbij behorende wijnen. Een uitgelezen kans om, eventueel samen met vrienden, het Boordhuys eens van een heel andere kant te bekijken. Helaas is het niet meer mogelijk u op te geven.

Truffel bewaakt de wijnvaten

Ook nieuw aan boord: Truffel!

We stellen graag ons nieuwste familielid aan u voor: Truffel! Deze kleine bruine Jack Russell huppelt tegenwoordig vrolijk door het Boordhuys en is gelukkig duidelijk waar te nemen door het belletje om haar nek. En het leukste is: als jonge pup moet ze ‘socialiseren’ dus er mag geknuffeld worden!

Karin en Karlijn in de FRITS

Karin en Karlijn in de FRITS

Goed verscholen tussen de kampioenen van PSV, het Evoluon en Aad de Mos, staan ook Karin en Karlijn in de FRITS, de Eindhovense ‘glopinie’. Ze lichten er met grote glimlach een klein tipje van de sluier op over de mogelijkheden in en rondom het Boordhuys.

Opening tuinkamer in Rond de Linde

Opening Tuinkamer in Rond de Linde

Wat bijzonder dat de lokale krant Rond de Linde een prachtig voorpagina-artikel heeft geschreven over de officiële opening van onze Tuinkamer.

Lees het artikel HIER.

de tuinkamer in aanbouw

Uitbreiding

Mooie plannen worden werkelijkheid! We zijn druk aan het verbouwen om een uitbreiding te realiseren. Op 20 maart 2017 verwachten we dat de ruimte klaar is om in gebruik te nemen.
Achter het Atelier wordt een Tuinkamer gebouwd; een sfeervolle, flexibele ruimte om te gebruiken als break-out room of bijvoorbeeld lunchruimte.

Wanneer in de lente ook het terras volledig klaar is, organiseren we een officiële openingsmiddag. Die info volgt spoedig.

Blogs

Protest_klein

Protesteer!

Wij laten 2018 achter ons; een jaar waarin we mooie herinneringen hebben gemaakt! Het einde van het jaar hebben wij doorgebracht met familie en vrienden, een heerlijke tijd waarin wij elkaar verhalen vertellen en overdenken wat ons bezighoudt. Lees meer…

IMG_0365

“Ooh wat is het hier mooi!!” De eerste indruk…

Bizar om te weten dat de eerste indrukken blijvend zijn. Die kun je nooit meer veranderen. Gasten komen binnen, binnen een paar seconden worden de eerste indrukken gemaakt, essentiële seconden voor de rest van het verblijf. Lees meer…

de ouderwetse weegschaal

Mag het ietsje meer zijn?

Toen ik nog een héél klein mannetje was en ik samen met mijn moeder de bakkerij binnenliep waar mijn zus achter de toonbank stond, hoorde ik dat zinnetje voor het eerst. Lees meer…

zicht op de tuinkamer

Boordhuys in ontwikkeling

Sinds de start van het Boordhuys in 2009 is er al zo ontzettend veel gebeurd met ons bedrijf! We blijven ontwikkelen; want stilstaan is achteruitgaan. Lees meer…

klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst?!

“Als onze kinderen onze leeftijd hebben leven we in 2040. De vraag dringt zich op hoe we nu en de komende decennia ons onderwijs zo moeten inrichten dat we de nieuwe generaties voorbereiden op wat komen gaat. Lees meer…

Karlijn van der Grinten

Bestuurslid van JCI de Kempen

Naast mijn werk en het ondernemerschap in het Boordhuys, ben ik bestuurslid van JCI (voorheen Junior Kamer) de Kempen. Was mijn agenda nog niet vol genoeg? Ja, eigenlijk wel… Maar ook dit is ontzettend leuk en leerzaam. Lees meer…