Nieuws

artikel op Greater Venues

Eén van de mooiste boardrooms van Nederland!

TROTS!  Op 20 juli werden we door Greater Venues uitverkozen tot één van de mooiste boardrooms van Nederland! Daar werden we natuurlijk blij door verrast maar we zijn er vooral ook heel trots op! Bekijk hier hoe fraai we er op staan tussen al die andere mooie plekken!

Karin en Karlijn in Eindhoven Business

Karin en Karlijn in Eindhoven Business

We willen het Boordhuys natuurlijk zoveel mogelijk geheim houden maar soms zoeken we de publiciteit toch graag op. Vandaar dat we met onze prachtige locatie in de Nuenense katern van Eindhoven Business staan! Karin en Karlijn vertellen er over hun samenwerking, hun oog voor details én over het grote belang van privacy. Wilt u het gehele interview lezen, klik dan hier.

Karlijn in het online magazine van JCI

Leuk interview met ‘restaurantmevrouw’ Karlijn! 

In het online magazine van JCI (Junior Chamber International) staat een heel leuk interview met Karlijn over haar dromen en ambities én over hoe ze het horeca-vak inrolde. Maar misschien leuker nog: ze heeft er ook één van haar (en onze!) favoriete recepten bij gezet en wij weten hoe vreselijk lekker die appel-havermouttaart is!  Lees hier het hele verhaal!

Vive la France!

Vier le Quatorze Juillet met ons mee !

Op zaterdag 14 juli a.s. van 16:00 tot 20:00 uur vindt er in het Boordhuys  een gezellige, muzikale en smaakvolle “table d’hôte” plaats. Met het enthousiasme dat u van ons gewend bent serveren wij er heerlijke amuses, echt Franse gerechten én uiteraard de daarbij behorende wijnen. Een uitgelezen kans om, eventueel samen met vrienden, het Boordhuys eens van een heel andere kant te bekijken. Helaas is het niet meer mogelijk u op te geven.

Truffel bewaakt de wijnvaten

Ook nieuw aan boord: Truffel!

We stellen graag ons nieuwste familielid aan u voor: Truffel! Deze kleine bruine Jack Russell huppelt tegenwoordig vrolijk door het Boordhuys en is gelukkig duidelijk waar te nemen door het belletje om haar nek. En het leukste is: als jonge pup moet ze ‘socialiseren’ dus er mag geknuffeld worden!

Rutger Lootsma

Nieuw ‘aan Boord’: Rutger Lootsma 

Het Boordhuys blijft groeien en door de nieuwe Tuinkamer neemt ook het aantal bijeenkomsten toe. Gelukkig kwam Rutger op ons pad! Na het afronden van de hotelschool deed hij niet alleen ervaring op in diverse horecabedrijven en horeca gerelateerde bedrijven, hij leerde ook de ins en outs van (internet)communicatie. Kortom, een duizendpoot die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Als assistent bedrijfsmanager kan hij al zijn ervaringen en talenten inzetten. Wij verheugen ons op een heel gastvrije toekomst samen; op naar ons 2e lustrum in 2019!

Karin en Karlijn in de FRITS

Karin en Karlijn in de FRITS

Goed verscholen tussen de kampioenen van PSV, het Evoluon en Aad de Mos, staan ook Karin en Karlijn in de FRITS, de Eindhovense ‘glopinie’. Ze lichten er met grote glimlach een klein tipje van de sluier op over de mogelijkheden in en rondom het Boordhuys.

Opening tuinkamer in Rond de Linde

Opening Tuinkamer in Rond de Linde

Wat bijzonder dat de lokale krant Rond de Linde een prachtig voorpagina-artikel heeft geschreven over de officiële opening van onze Tuinkamer.

Lees het artikel HIER.

de tuinkamer in aanbouw

Uitbreiding

Mooie plannen worden werkelijkheid! We zijn druk aan het verbouwen om een uitbreiding te realiseren. Op 20 maart 2017 verwachten we dat de ruimte klaar is om in gebruik te nemen.
Achter het Atelier wordt een Tuinkamer gebouwd; een sfeervolle, flexibele ruimte om te gebruiken als break-out room of bijvoorbeeld lunchruimte.

Wanneer in de lente ook het terras volledig klaar is, organiseren we een officiële openingsmiddag. Die info volgt spoedig.

Gé

Even voorstellen: Gé Raijmakers

We hebben een schil van vaste medewerkers, helpende handen die altijd voor ons klaar staan, al jaren, soms zelfs vanaf het begin nu bijna 8 jaar geleden. We gaan een nieuwe fase in: vanaf februari 2017 zal Gé ons fulltime gaan helpen en een vertrouwd gezicht gaan worden. Op pagina ‘Het Team’ziet u ons voltallige dreamteam!

entree voorzijde van het Boordhuys

Nieuw in 2017

We gaan wéér uitbreiden! Al in het voorjaar komt er een tuinkamer aan Het Atelier, als extra service voor onze gasten, fijn om ook hier een extra breakoutroom te hebben! Deze extra ruimte zal vanzelfsprekend weer helemaal in Boordhuys-stijl worden aangekleed en vergroot de mogelijkheden voor bijeenkomsten aanzienlijk.

wereldlichtjesdag

Wereldlichtjesdag

Elk jaar op de tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag georganiseerd en dit jaar is de eerste editie in Nuenen, in ons buitentheater. Dan staan we met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. We hopen op die manier een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen. We eren en herinneren al die kinderen door een kaarsje te branden, te luisteren naar muziek, troostende woorden en gedichten.

Wat een mooie, intieme, ongedwongen, sfeervolle en warme avond was het in het buitentheater van het Boordhuys. Zó mooi, bijna magisch…

Volgend jaar, op 10 december 2017 is er weer een Wereldlichtjesavond, in samenwerking met Sandra van Bladel (Afscheid met Liefde).

Blogs

IMG_0365

“Ooh wat is het hier mooi!!” De eerste indruk…

Bizar om te weten dat de eerste indrukken blijvend zijn. Die kun je nooit meer veranderen. Gasten komen binnen, binnen een paar seconden worden de eerste indrukken gemaakt, essentiële seconden voor de rest van het verblijf. Lees meer…

de ouderwetse weegschaal

Mag het ietsje meer zijn?

Toen ik nog een héél klein mannetje was en ik samen met mijn moeder de bakkerij binnenliep waar mijn zus achter de toonbank stond, hoorde ik dat zinnetje voor het eerst. Lees meer…

zicht op de tuinkamer

Boordhuys in ontwikkeling

Sinds de start van het Boordhuys in 2009 is er al zo ontzettend veel gebeurd met ons bedrijf! We blijven ontwikkelen; want stilstaan is achteruitgaan. Lees meer…

klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst?!

“Als onze kinderen onze leeftijd hebben leven we in 2040. De vraag dringt zich op hoe we nu en de komende decennia ons onderwijs zo moeten inrichten dat we de nieuwe generaties voorbereiden op wat komen gaat. Lees meer…

Karlijn van der Grinten

Bestuurslid van JCI de Kempen

Naast mijn werk en het ondernemerschap in het Boordhuys, ben ik bestuurslid van JCI (voorheen Junior Kamer) de Kempen. Was mijn agenda nog niet vol genoeg? Ja, eigenlijk wel… Maar ook dit is ontzettend leuk en leerzaam. Lees meer…

welkom met champagne

Samen op weg naar 2017

Wij kijken terug op een bijzonder jaar. Een jaar met mooie bijeenkomsten van mens tot mens. Het blijft een voorrecht om een stukje in het leven van iemand mee te mogen lopen en dit een beetje mooier te mogen maken. Lees meer…