Sinds de start van het Boordhuys in 2009 is er al zo ontzettend veel gebeurd met ons bedrijf! We blijven ontwikkelen; want stilstaan is achteruitgaan.

2009
Start van het Boordhuys, een kleinschalig vergaderlocatie in het mooie Dommeldal-gebied op een steenworp afstand van Eindhoven.
Omdat wij geloven dat een bourgondische locatie en top gastvrouwschap leidt tot meer impact van de bijeenkomst. Dat is waar het om gaat.
In de keuken is een duidelijke keuze gemaakt voor pure, verse topproducten, zo mogelijk uit de directe regio en biologisch.
Voor gasten die zekerheid willen hebben en gevoelig zijn voor sfeer en voor factoren die niet altijd te pakken zijn, maar wel van cruciaal belang.
Licht en verschillende ruimtes, een prachtig terras aan de zuidzijde, aan de achterkant van Het Huys. Privacy met een grote P.

2013
Dochter Karlijn komt als businesspartner in het bedrijf. Na een intensieve verbouwing hebben we nu een aanzienlijke uitbreiding van de locatie kunnen realiseren met Het Atelier, waardoor we grotere groepen kunnen plaatsen.
Door de crisis zijn de managementteams groter geworden en vragen onze gasten een grotere ruimte. En een grote eigen parkeerplaats aan de achterkant van het huis.
Aan de voorkant zie je niet wat er aan de achterkant gebeurd.
Het gevoel van thuiskomen, flexibiliteit , gastvrij, gemoedelijk, verrassend en professionele kwaliteit. Ook daadwerkelijk doen wat je beloofd, vanuit geloof.
Nee sorry, we hebben geen receptie. What you see is what you get!

2015
De theatertuin wordt gemaakt en met de bouw van ons mooie Buitentheatertje kunnen we zowel binnen als buiten verschillende ruimtes aanbieden.
En snel kunnen schakelen als dit nodig is om welke reden dan ook. Onder de bomen, met vogelgeluiden en een voorbij rijdende groep fietsers die de van Gogh route fietsen.
We starten ook met de concerten speciaal voor onze gasten, voor mensen die het Boordhuys een warm hart toedragen.

2017
Met de bouw van de prachtige Tuinkamer zijn er in het Atelier nog meer mogelijkheden en faciliteiten, want deze uitbreiding grenst direct aan de achterzijde van de Studio.
Ook het terras aan deze zijde is vernieuwd en klaar voor de zomer.
Wij zijn trots op deze mooie uitbreiding en willen dit graag aan u laten zien. De stijlvolle inrichting is uitnodigend en toont een gedurfde combinatie van eerlijke ruwe en chique luxe materialen.
Hiermee zijn we klaar voor de volgende fase en futureproof!