Huiskamerconcert met het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet!

Een besloten concert, alleen op uitnodiging. U bent van harte welkom, omdat u het Boordhuys een warm hart toedraagt.

Sergio, Bart, Tom en Jesse hebben ondanks hun leeftijd al heel veel ervaring. Ze zijn bijna op alle festivals geweest en hebben veel tournees gemaakt naar landen met een bijzondere muziekcultuur, zoals Bulgarije, Portugal en Brazilië. De opgesnoven invloeden zijn terug te horen in de diverse gevarieerde programma’s.

Ze spelen met de mooiste orkesten in Nederland zoals het Metropole Orkest, het Nederlands Blazers Ensemble, het Radio Filharmonisch orkest en het Residentieorkest. Maar ook Filharmonie Zuid-Nederland en zelfs het Koninklijk Concertgebouworkest.

Er is ook een persoonlijk linkje met Nuenen, hoe dat precies zit gaan we hen natuurlijk even vragen.

Op het programma staat in ieder geval de 9e symfonie Dvorák, met enkele deeltjes uit de Nieuwe Wereld. Maar ook Amerikaanse Traditionals en Gershwin, en natuurlijk iets van hun nieuwste CD New Amsterdam Stories. Dus zowel klassiek, als jazz, als klezmer; qua muziek een erg gevarieerd programma en een levendige compositie in de brede zin van het woord.

En verder gaan we weer genieten van en met elkaar. De jongens hebben beloofd ook mee te proosten, ze zijn erg benieuwd naar onze wijnen en onze huisgemaakte lekkernijen! Wat wil je, een van hen is in opleiding voor vinoloog… Tja… Veelzijdig zei ik….? We gaan het beleven!

Voor meer informatie kijk op de website www.nakk.nl

Op vrijdagavond 15 maart vanaf 19.00 uur bent u – en uw eventuele gasten – van harte welkom.
Het concert begint om 19.30 uurPrijs per persoon voor dit complete feestje is € 42,50.
Alles is inbegrepen, koffie/thee met lekkers in de pauze, drankjes na het concert met uiteraard lekkere hapjes. Maar ook de garderobe, het parkeren, de verhoogde BTW en de reserveringskosten 🙂

Via onderstaande button kunt u online uw kaarten bestellen, persoonsgegevens invullen en direct betalen. Wel zo handig!

U kunt zich tevens via deze link inschrijven voor onze overige evenementen.

Klik hier

Wij verheugen ons er op!

Lieve groet, Karlijn en Karin