De mijlpalen van 10 jaar

Boordhuys 10 jaar! Wat is er veel gebeurd sinds de start in 2009! Het is mooi om te zien hoe het Boordhuys organisch is gegroeid. De vraag was er. Maar ook door het maken van duidelijke keuzes. Omdat wij geloven dat een bourgondische locatie en top gastvrouwschap leidt tot meer impact van de bijeenkomst. In de keuken zijn duidelijke keuzes gemaakt voor pure, verse topproducten, zo mogelijk uit de directe regio en biologisch. What you see is what you get! In alle opzichten, we kunnen niet anders en willen dichtbij onszelf blijven. Ondernemen is ook risico durven te nemen en blijven focussen, uren maken en een stapje terug durven doen.

Wij (Karin en Karlijn) zijn beiden vanaf de start een natuurlijke eenheid, ieder met een eigen inbreng en een steeds duidelijker takenpakket. Zeker toen Karlijn in 2013 als ondernemer ook 100% medeverantwoordelijk werd in het bedrijf. Hoe bijzonder is dat, moeder en dochter!

Na een intensieve verbouwing hebben we een aanzienlijke uitbreiding van de locatie kunnen realiseren met Het Atelier, waardoor we ook grotere groepen kunnen ontvangen. Door de crisis zijn de managementteams groter geworden en vragen onze gasten grotere ruimtes. De parkeerplaats is nu lekker ruim, inmiddels voorzien van een laadpaal voor elektrische auto’s.

Twee jaar later wordt de theatertuin gemaakt en met ons mooie Buitentheatertje is het genieten onder de bomen, met vogelgeluiden en een voorbij rijdende groep fietsers die de van Gogh route fietsen. De besloten huiskamerconcerten zijn populair onder onze gasten. Al ruim 5 jaar ontvangen we topmusici, ieder in zijn/haar eigen vakgebied.

In 2017 wordt de prachtige Tuinkamer en het bijpassende terras geopend door burgemeester Houben. Steeds opnieuw keuzes maken en je hart volgen. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Iedereen heeft wel eens tegenslag in zijn leven, steeds weer jezelf opnieuw uitvinden om je veerkracht en passie te hervinden.

We waren alweer nieuwe plannen aan het maken, maar door de zwangerschap van Karlijn hebben we ze even in de koelkast geplaatst. In het najaar bereiden we ons weer voor op de volgende fase. Om geïnspireerd en klaar voor de toekomst te zijn en blijven!

Geniet van de komende blogs waarmee we graag een stukje van onze reis willen delen.