GEANNULEERD!

Beleef een exclusieve middag met Pia Douwes en ontmoet haar live!

Beste muziekliefhebbers,

De berichtgeving rondom het Coronavirus zal u niet ontgaan zijn. Ook wij nemen de gezondheid van onze gasten en medewerkers erg serieus.

Naar aanleiding van de persconferentie van de Brabantse Veiligheidsregio’s op 10 maart 2020, waarin is opgeroepen onnodige sociale contacten te beperken en een dringend beroep werd gedaan op organisaties om zeer terughoudend te zijn met het organiseren van evenementen, hebben wij een besluit genomen.

Hoewel deze maatregelen officieel van kracht zijn tot en met 16 maart kunnen we er waarschijnlijk wel vanuit gaan dat dit langer gaat duren. We moeten – hoe spijtig ook – het concert verplaatsen naar een andere datum en de persoonlijke kennismaking met Pia uitstellen. We volgen hierin ook het voorbeeld van het Parktheater en het Muziekgebouw in Eindhoven.

Door het annuleren van de ontmoeting met Pia op 22 maart hopen we onze verantwoordelijkheid te nemen om verspreiding van de besmetting tegen te gaan. Wij komen met een nieuwe datum als de rust weer wedergekeerd is in het mooie Brabant, we zijn hierover al in overleg met elkaar.

De reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nog te kiezen datum. We wensen u allen goede gezondheid toe en hopen elkaar snel weer te mogen begroeten, met het schudden van handen, zoals we gewend zijn! 🙂

U hoort van ons!

Hartelijke groet Karin, Karlijn & medewerkers

— – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Zondag 22 maart laat Pia Douwes een kwetsbare kant van haarzelf zien tijdens deze exclusieve middag. In het Boordhuys vertelt ze openhartig over haar stemblessure en krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van Pia in Process.

En natuurlijk is er ook muziek: zo is er een bijzondere mini-masterclass met ervaren zangeressen, komen er natuurlijk een aantal highlights voorbij én is er prachtige begeleiding wanneer Pia uit eigen werk voordraagt. Dit alles door haar vaste muzikale begeleider pianist Bernd van den Bos. Al meer dan tien jaar delen deze twee grootheden uit de nationale en internationale theaterwereld het podium.

Het begon allemaal in 2007 tijdens de opnames van het tv-programma Op zoek naar Evita. Pia was jurylid en coachte de deelnemers tijdens de workshops. Bernd begeleidde de zangers aan piano. Tijdens een van die sessies sloeg de muzikale vonk over en besloten Pia en Bernd elkaar vaker op te zoeken. Op het podium voelen ze elkaar feilloos aan, durven ze zich kwetsbaar op te stellen, maken ze samen prachtige muziek. Als je zingt of acteert moet je bij je eigen emoties kunnen komen. “Als ik met Bernd zing hoef ik nergens over na te denken, hij maakt de muziek ter plekke en zit in het moment, hij voelt je 100% aan”.

Pia Douwes kun je gerust een van de grandes dames van de musical noemen. Het zingen, acteren en dansen zit haar in het bloed.  Pia vindt het heerlijk om in de huid van verschillende soorten personages te kruipen. Ook was ze vast jurylid van het tv programma Op zoek naar…

Maar wat gebeurt er met je wanneer je als professionele zangeres een stemblessure krijgt? Hoe ga je daarmee om?

Pia gaat graag het gesprek met u aan, grijp deze unieke kans om haar persoonlijk te ontmoeten.

Pianist Bernd van den Bos groeide op met de piano. Op zijn elfde begeleidde hij al koren, zoals het koor van Elly en Rikkert in Barneveld. “Het begeleiden zit me echt in het bloed”, vertelt hij tijdens ons voorgesprek.

Hij studeerde aan het Utrechts Conservatorium zowel lichte muziek als klassiek piano en deed ondertussen veel speelervaring op. Uiteindelijk leidde zijn weg naar de televisiewereld en was hij te zien bij programma’s als Op zoek naar Evita en X Factor.

Inmiddels  is hij allround begeleider, bandleider, componist, schrijft hij zelf liedjes en improviseert hij graag. Hij brak door in de productie Three times a lady met Simone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen. De afgelopen jaren werkt Bernd ook intensief samen met Brigitte Kaandorp, André van Duin en Paul de Leeuw.

Samen bezorgen ze ons een hartverwarmende middag, met een lach en een traan, want in het Boordhuys is er alle ruimte voor kwetsbaarheid.

Op zondagmiddag 22 maart 2020 vanaf 14.00 uur bent u – en uw eventuele gasten – van harte welkom.
Het concert begint om 14.30 uurPrijs per persoon voor dit complete feestje is € 38,00.
Alles is inbegrepen, koffie/thee met lekkers in de pauze, drankjes na het concert met uiteraard lekkere hapjes. Maar ook het parkeren, de BTW en de reserveringskosten.

U kunt zich tevens via deze link inschrijven. Wacht niet te lang want de belangstelling is groot.

Bestel hier uw kaarten

Heel bijzonder om Pia en Bernd persoonlijk te mogen begroeten en te ontmoeten in het Boordhuys!