Het glas is halfvol…

Soms zit het mee en soms zit het tegen… Eind september ben ik met de fiets over een eikeltje weggegleden en heel ongelukkig terecht komen. Het gevolg: nare botbreuken, 3 dagen in het ziekenhuis, een scheenbeen vol met schroeven en pennen, en de komende tijd een leven in een rolstoel. Zowel privé als zakelijk heeft dit natuurlijk een enorme impact. Karlijn moest haar zwangerschapsverlof vervroegd afbreken, en ook het leven van Karel staat op z’n kop.

Toch heeft zo’n gebeurtenis niet alleen maar negatieve gevolgen. Ik ben overweldigd door het aantal bloemen, kaartjes, fruitschalen en berichten die ik heb mogen ontvangen. Gasten van het Boordhuys komen langs om even een praatje te maken, en ook uit de meest onverwachte hoeken krijg ik beterschapswensen. Ik vind dit heel erg bijzonder en waardeer dit enorm. Samen met de extra inzet van ons team runt Karlijn ondertussen het Boordhuys. Ik ben enorm trots op hen. Het zal nog wel even duren, alles is super onhandig, en ik blijf voorlopig (veel te) afhankelijk, maar ik doe mijn best om zo snel mogelijk weer op de been te komen en sta er positief in. Nog een klein “voordeel”: ik heb in ieder geval heel veel tijd om te knuffelen met mijn kleindochter Imara 😊.

Veel dank aan iedereen die aan mij gedacht heeft. The only way is up! 

Hartelijke groet Karin van der Grinten