Het Huys

Het Huys en haar kamers ademen een warme sfeer, u zult er zich direct thuis voelen. Achter ieder detail schuilt een verhaal en vanaf het begin worden bezoekers hier met alle egards ontvangen. Voor zakelijke bijeenkomsten, inspiratiesessies, teambuilding activiteiten, borrels en diners. Of gewoon als u iets te vieren heeft. Geniet van onze tuin en het heerlijke terras op het zuiden.


 

Het Huys:  Woonkeuken  Huiskamer   Break-out rooms 

Woonkeuken

De grote oude Franse tafel is het opvallende middelpunt van deze bijzondere ruimte. Met zijn rustieke vormgeving symboliseert deze waar het in het Boordhuys om gaat. Aan tafel wordt gegeten en gedronken, komen ideeën tot leven, wordt een geschil beslecht, gelachen en gehuild. Het is een podium van het leven zelf en biedt plaats aan ca. 12 personen.


 

Het Huys:  Woonkeuken  Huiskamer   Break-out rooms 

Huiskamer

De stijlvol ingerichte woonkamer heeft comfortabele stoelen, een loungebank en een grote haard. De zes openslaande deuren geven toegang tot de terrassen. Brainstormen bij het haardvuur, maar ook voor een informele borrel. Een multifunctionele ruimte, met een ambiance bij uitstek geschikt voor het ‘kleine of het grote gesprek’, onder het genot van uw favoriete drankje. Uiteraard zijn wij overal en altijd in de buurt, maar blijven op gepaste afstand.


 

Het Huys: Woonkeuken  Huiskamer  Break-out rooms 

Break-out rooms

Omdat het soms wenselijk is om op te splitsen of even wat privacy te hebben, staan er enkele break-out rooms tot uw beschikking. De kamers variëren in grootte en stijl, en één ervan heeft nog de originele opkamer. Iedere ruimte geeft weer nieuwe inspiratie. Ook praktisch als u gasten krijgt die even moeten wachten.


 

Het Huys:  Woonkeuken  Huiskamer   Break-out rooms