Een huis vol leuke, lieve en gezellige ladies; moeders met (schoon)dochters, oma met kleindochters, buurvrouwen en heel veel vriendinnen.

Na het ontvangst met een glas prosecco wist cardioloog Kees-Joost Botman de dames te boeien met het verhaal over het bijzondere ‘vrouwenhart’. De stands werden druk bezocht: dames die zich lieten masseren bij Instituut Zilverschoon of lieten opmaken door studenten van het Summa College. Mooi bij Angela gaf advies over tepel tatoeage en permanente make-up, door Afslankstudio Slimmer weet u dat afvallen geen straf hoeft te zijn en Ankie van True Colours stond er kleurrijk bij in haar stand.

De workshop van ’t Schuurke leverde super leuke kruidentuintjes op en een aantal dames hebben de Franse taal kunnen ophalen en de heerlijke producten kunnen proeven van Belle Etoile. De stand van Miekes Kookgoed was prachtig en straalde het thema ‘duurzaamheid’ en ‘gezond koken’ uit. Topmannequin Annelies Hoek flitste, met al haar enthousiasme, prachtige mode van Hidde en Jilles met sieraden van MADAM the Label, zonnebrillen van Buisman Brillen en hippe schoenen van Shoes bij Boudewijns.

Tot slot extra aandacht voor Het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’ omdat ze het verdienen. Karlijn en de keukenbrigade toverden de grote tafel om tot een grote ‘High Tea-speeltuin’ met huisgemaakte lekkernijen. Scones met clotted cream en jam, brownies, cheesecake, diverse muffins, frambozentaart, boerenbrood met bieten-, tonijn- en eiersalade en een soepje van Nuenense asperges. Het Boordhuys servies werd volop gebruikt!

De middag werd afgesloten met Annelies Hoek op de rode loper waarbij ze bijzondere creaties showde van modekunstenaar Angnes van Dijk. Een aantal dames hebben nog een mooie prijs gewonnen en voor iedereen was er een goed gevulde goodiebag. Deze middag liepen er maar liefst 2 fotografen rond: Juultje Alofs, fotograaf in opleiding en Wendy van der Wallen, professioneel fotograaf. De dames hebben de Ladies Day & High Tea prachtig op beeld vastgelegd, bekijk het FOTOBOEK.