Muzikale comedy met Maartje & Kine

Maartje & Kine maken muzikale comedy. Hun stijl is een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit. Middels hun ontwapenende aanwezigheid op het podium brengt dit unieke en muzikale duo op een eigentijdse manier het oude cabaret terug in het theater. Wij zijn verheugd te mogen melden dat dit bijzondere duo ons Atelier een middag als theater benut. En gezien de tijd van het jaar, zal  het Boordhuys uiteraard volledig in kerstsfeer zijn.

Maartje & Kine maken gebruik van maar liefst 11 verschillende muziekinstrumenten: viool, accordeon, ukelele, banjo, basbalalaika, piano, autoharp, melodica, mondharmonica, klokkenspel en kazoo.

Ze brengen deze middag magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Alles wordt gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

Op zondagmiddag 15 december vanaf 14.00 uur bent u – en uw eventuele gasten – van harte welkom.
Het concert begint om 14.30 uurPrijs per persoon voor dit complete feestje is € 36,- .
Alles is inbegrepen, koffie/thee met lekkers in de pauze, drankjes na het concert met uiteraard lekkere hapjes. Maar ook het parkeren, de BTW en de reserveringskosten.

Maartje & Kine zullen u deze middag overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier.

Via onderstaande button kunt u online uw kaarten bestellen, persoonsgegevens invullen en direct betalen. Wel zo handig! U kunt zich tevens via deze link inschrijven voor onze overige evenementen.

Bestel hier uw kaarten

Wij verheugen ons er op!

Lieve groet, Karlijn en Karin

,