Martijn Willers (piano) met

Olivier Thiery (contrabas) en Lilli Maijala (altviool)

Pianist Martijn Willers is geen onbekende voor ons, hij is al vaak bij ons te gast geweest en neemt steeds iemand mee. Martijn studeerde in Amsterdam bij Mila Baslawskaja en David Kuijken. Als solist won hij in maart 2006 de SNS Reaal Fonds Masterclass Prijs in de Finale van het Vriendenkrans Concours van het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Al tijdens zijn studie specialiseerde hij zich in kamermuziek en heeft inmiddels een grote bekendheid als begeleider van diverse musici en jurylid van diverse concoursen.

Deze middag neemt hij de internationaal bekende contrabassist Olivier Thiery mee naar het Boordhuys. De Fransman Olivier Thiery kreeg op zijn vijftiende zijn eerste contrabaslessen thuis van zijn eigen vader Georges Thiery. In 2008, na zijn afstuderen aan de ‘Folkwang University of Arts’ in Essen, Duitsland, verhuisde Olivier naar Amsterdam waar hij werd benoemd als permanent lid bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Olivier speelt op een contrabas van Francesco Gofriller (ca. 1732), die de Concertgebouworkest Foundation hem ruimhartig in bruikleen heeft gegeven. Hij zal u er alles over vertellen deze middag.

En niemand minder dan  de Finse alt violiste Lilli Maijala maakt deze middag compleet met haar komst. Lilli trad voor het eerst op als solist toen ze zeventien jaar oud was, met het symfonisch orkest van haar geboorteplaats Oulu (Finland). Ze studeerde in Helsinki en Detmold en won diverse prijzen, bijvoorbeeld van het ARD Concours in München. Inmiddels musiceerde de altvioliste met tal van gezelschappen, waaronder het Filharmonisch Orkest van Helsinki, Tapiola Sinfonietta, Sinfonia Lahti en de Camerata Salzburg.

Het trio zal diverse duo’s spelen in een gevarieerd programma met kleine moderne speldenprikjes van o.a. Schumann, Webern, Schubert, Raphael en hopelijk ook Sibelius. Wij laten ons verrassen!

Op zondagmiddag 10 november vanaf 14.00 uur bent u – en uw eventuele gasten – van harte welkom.
Het concert begint om 14.30 uurPrijs per persoon voor dit complete feestje is € 36,00.
Alles is inbegrepen, koffie/thee met lekkers in de pauze, drankjes na het concert met uiteraard lekkere hapjes. Maar ook het parkeren, de BTW en de reserveringskosten.

Via onderstaande button kunt u online uw kaarten bestellen, persoonsgegevens invullen en direct betalen. Wel zo handig! U kunt zich tevens via deze link inschrijven voor onze overige evenementen.

Bestel hier uw kaarten

Wij verheugen ons er op!

Lieve groet, Karlijn en Karin