Boordhuys is mijn leerschool

Allereerst een korte introductie over mezelf. Mijn naam is Renée van Hout en sinds juni 2016 ben ik werkzaam bij het Boordhuys. Voor mijn studie aan de Hotel Management School in Maastricht ben ik momenteel in Londen voor mijn 6 maanden durende stage. Graag deel ik in dit stuk mijn stage ervaringen.

Het hotel waar ik werk is The London Edition. Ik vervul mijn stage in het restaurant Berners Tavern onder leiding van Michelin-Ster chef Jason Atherton. The London Edition is een hotel waar, net zoals bij het Boordhuys, passie, authenticiteit, elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid zeer hoog in het vaandel staan. Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik vrijwel alle kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn stage toepas geleerd heb bij het Boordhuys!

Tijdens mijn stage doorloop ik verschillende functies. Ik ben onderaan begonnen als assistent waarna ik zal doorstromen via verschillende stappen tot uiteindelijk de functie van Head Waitress. Doordat ik ‘’start from the bottom’’ leer ik precies hoe het hotel, het restaurant en de keuken werken. Het is een enorm groot restaurant waar ik 70 collega’s heb en waar elke dag gemiddeld 250 mensen komen lunchen en 250 mensen komen dineren. Het is prachtig om op dit niveau deze internationale ervaringen te mogen opdoen.

Met deze stage verrijk ik mijn kennis van de hospitality branche en geniet ik van elk moment dat ik contact heb met de gasten en de kans die ik krijg om de ervaring van de gast nóg een stukje mooier te maken. Vanuit mijn stage krijg ik verschillende cursussen aangeboden om zo mezelf te blijven verbeteren. Zo heb ik een cursus over Rum en een cursus over wijnen gevolgd, een training over werksfeer en samenwerking en een training over realisering van de missie en visie van The London Edition.

EEN ENORM DANKJEWEL aan het Boordhuys voor alle kennis, support en de bagage die zij mij hebben gegeven. Zonder alles wat ik in dit mooie bedrijf heb geleerd, had ik nooit bij The London Edition stage kunnen lopen. Ik kijk ernaar uit na mijn stage mijn ervaringen en kennis ook weer met jullie te delen en in te zetten voor “onze” gasten van Het Boordhuys.

De website:

https://www.bernerstavern.com/