YES! Het heeft even geduurd en velen van u hebben op haar moeten wachten, maar Pia Douwes komt nu echt naar het Boordhuys. We hebben een nieuwe datum met een extra voorstelling met Pia Douwes en Bernd van den Bos afgesproken! Grijp deze unieke kans om haar persoonlijk te ontmoeten.

De voorstelling is in maart geannuleerd i.v.m. het COVID-19 virus, er zijn dus al heel wat kaarten vergeven voor de voorstelling zondagmiddag 19 juli om 15.00 uur; u bent welkom vanaf 14.45 tot ca. 17.00 uur. Maar wegens grote belangstelling hebben we Pia en Bernd voor een 2e voorstelling gevraagd. Deze start zondagmiddag 19 juli om 16.45 uur; u bent welkom vanaf 16.30 uur tot ca. 18.30 uur. Voor beide tijden zijn nog een laatste paar tickets te verkrijgen!

Deze voorstelling zal indien mogelijk plaatsvinden in ons buitentheater, heel intiem met volop ruimte voor een klein gezelschap. De voorstelling duurt een uur, er is geen pauze. U krijgt een drankje bij ontvangst naar wens en dit mag u meenemen naar het theatertje.

Na de voorstelling is er een samenzijn volgens de richtlijnen van het RIVM, met een glas wijn of een ander drankje naar wens. Een heerlijke kop huisgemaakte soep en een borrelhapje staat voor u klaar. Alles is inbegrepen!

Tijdens deze exclusieve middag met Pia Douwes laat ze een kwetsbare kant van haarzelf zien, ze vertelt openhartig over haar stemblessure en u krijgt een uniek kijkje achter de schermen van Pia in Process.

En natuurlijk is er ook muziek: zo is er een bijzondere mini-masterclass, komen er natuurlijk een aantal highlights voorbij én is er prachtige begeleiding. Dit alles door haar vaste muzikale begeleider pianist Bernd van den Bos. Al meer dan tien jaar delen deze twee grootheden uit de nationale en internationale theaterwereld het podium. Ze voelen elkaar feilloos aan, durven ze zich kwetsbaar op te stellen, maken ze samen prachtige muziek. Als je zingt of acteert moet je bij je eigen emoties kunnen komen. “Als ik met Bernd zing hoef ik nergens over na te denken, hij maakt de muziek ter plekke en zit in het moment, hij voelt je 100% aan”.

Pia Douwes kun je gerust een van de grandes dames van de musical noemen. Het zingen, acteren en dansen zit haar in het bloed.  Pia vindt het heerlijk om in de huid van verschillende soorten personages te kruipen. Ook was ze vast jurylid van het tv programma Op zoek naar…

Maar wat gebeurt er met je wanneer je als professionele zangeres een stemblessure krijgt? Hoe ga je daarmee om? Pia gaat graag het gesprek met u aan.

Pianist Bernd van den Bos groeide op met de piano. Op zijn elfde begeleidde hij al koren, zoals het koor van Elly en Rikkert in Barneveld. “Het begeleiden zit me echt in het bloed”, vertelt hij tijdens ons voorgesprek.

Hij studeerde aan het Utrechts Conservatorium zowel lichte muziek als klassiek piano en deed ondertussen veel speelervaring op. Uiteindelijk leidde zijn weg naar de televisiewereld en was hij te zien bij programma’s als Op zoek naar Evita en X Factor.

Inmiddels  is hij allround begeleider, bandleider, componist, schrijft hij zelf liedjes en improviseert hij graag. Hij brak door in de productie Three times a lady met Simone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen. De afgelopen jaren werkt Bernd ook intensief samen met Brigitte Kaandorp, André van Duin en Paul de Leeuw.

Op zondagmiddag 19 juli bent u – en uw eventuele gasten – van harte welkom! Kaarten zijn € 38,– per persoon, alles is dus inclusief.

U kunt zich via onderstaande link inschrijven. Wacht niet te lang want de belangstelling is groot.

Bestel hier uw kaarten

Heel bijzonder om Pia en Bernd persoonlijk te mogen begroeten en te ontmoeten in het Boordhuys!