Pianoconcert Mariam Batsashvili

Twee jaar geleden was zij al een groot succes bij Boordhuys. Mariam Batsashvili heeft niet stil gezeten en trad op in de grootste concertzalen van Europa. En deze zondagmiddag zit  ze ‘gewoon’ in ons Atelier achter de Bösendorfer.

“Ze maakte van elk passage iets bijzonders”, schreef NRC Handelsblad enthousiast over pianiste Mariam Batsashvili. In 2014 won ze in Utrecht met vlag en wimpel het Tiende Internationale Liszt-concours. Geen wonder dat de muziek van Liszt geen geheimen meer voor haar heeft.

Mariam Batsashvili trad op in concertzalen in meer dan dertig landen, waaronder Duitsland, Spanje, de Verenigde Staten, Brazilië, Zuid-Korea, China en Zuid-Afrika. Ze werd als solist uitgenodigd door onder meer de Brussels Philharmonic, het Nationaal Symfonieorkest van Ecuador en het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Op zondagmiddag 19 januari 2020 vanaf 14.00 uur bent u – en uw eventuele gasten – van harte welkom.
Het concert begint om 14.30 uurPrijs per persoon voor dit complete feestje is € 38,00.
Alles is inbegrepen, koffie/thee met lekkers in de pauze, drankjes na het concert met uiteraard lekkere hapjes. Maar ook het parkeren, de BTW en de reserveringskosten.

U kunt zich tevens via deze link inschrijven voor onze overige evenementen.

Bestel hier uw kaarten

Maak in ons Atelier het prachtige spel van dit jonge pianowonder van dichtbij mee, uiteraard ook in muziek van Franz Liszt.

Wij verheugen ons er op!

Lieve groet, Karlijn en Karin