Protesteer!

Wij laten 2018 achter ons; een jaar waarin we mooie herinneringen hebben gemaakt! Het einde van het jaar hebben wij doorgebracht met familie en vrienden, een heerlijke tijd waarin wij elkaar verhalen vertellen en overdenken wat ons bezighoudt. Een tijd van nieuwe plannen maken voor het jaar dat voor ons ligt.

Laat ik beginnen dat ik super trots ben op mijn dochter die naast mij staat! Ze maakte – nu bijna 6 jaar geleden – zelf de keuze om in te stappen. Mijn motto is volg je hart en dat deed ze en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Een bedrijf met familie wordt door veel mensen afgeraden. Maar wij spreken uit eigen ervaring wanneer wij zeggen dat het juist heel leuk en gezellig én ook heel goed kan zijn. De samenwerking heeft Boordhuys alleen maar beter gemaakt. Het maakt ons uniek, houdt ons scherp en geeft ons het spontane ‘sausje’.

We hebben ieder onze eigen taken maar vullen elkaar daarbij ook aan. Doe vooral zoveel mogelijk dingen waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Karlijn is creatief, perfectionistisch, heeft computerkennis en is geduldig. Ik ben ook perfectionistisch, maar ben ook strenger en ongeduldiger en kan mijn kwaliteiten op weer andere vlakken inzetten. Wij streven samen naar perfectie en vragen dit ook van ons team, iedereen moet hier tóp presteren. Je moet constant ‘aan’ staan, alert zijn, rekening houden met elke gast. En dat is moeilijk, dat is soms best ingewikkeld.

We willen hierbij duurzaam zijn, puur en eerlijk, in alle opzichten! We kunnen niet anders. We willen ook persoonlijk en maatschappelijk betrokken blijven, bij onze gasten en bij de bedrijven; contact blijven houden. Ik prijs mij gelukkig dat ik (wij) heel veel mensen (persoonlijk en zakelijk) om ons heen hebben die ook waarde hechten aan begrippen als ‘verbondenheid’ en ‘compassie’. Die protesteren tegen onrecht, die mensen in hun waarde laten en anderen helpen. Daarom is het goed om af en toe even samen te komen, als bedrijf of als persoon, ‘even schuilen bij elkaar’, om daarna weer samen verder te kunnen gaan.

Ik gun dit zovelen, wij kunnen alleen maar gastvrij en uitnodigend zijn. En iedere dag alert zijn op wat er beter kan, wat er anders kan, en daaraan te werken in álle opzichten, dichtbij of ver weg. Ik mag hier dagelijks  mooie voorbeelden van zien en ik mag een stukje mee lopen met een gast of met een bedrijf. En daarbij blijf ik ook protesteren, omdat het altijd beter kan. In een relatie, in een product, als gastvrouw, of wat dan ook. Protesteer! Ik wens het u en ons allen toe in dit nieuwe jaar!