Verrassingsvoorstelling Wim Daniels

Gezien de grote animo voor deze voorstelling en de wachtlijst die is ontstaan hebben wij in overleg met Wim Daniels besloten om een extra verrassing toe te voegen en wel van 16.30 – 17.30 uur. Uiteraard ook met de mogelijkheid om na de voorstelling samen na te genieten op ons prachtige terras met een hapje en drankje. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een leuke menukaart samengesteld met diverse lekkernijen en kleine gerechten.

Vanaf 1 juni mogen er weer voorstellingen gegeven worden, al is het dan met maximaal 30 bezoekers. Wij maken direct van de gelegenheid gebruik: Wim Daniels verzorgt woensdag 3 juni een speciale verrassingsvoorstelling in ons mooie buitentheater; de perfecte setting!

Een middagvoorstelling van 15.00 tot 16.00 uur, voor een speciale entreeprijs van € 8,50 p.p. (incl. 1,- Ticketservice)

U dient vooraf te reserveren en het aantal plaatsen is uiteraard beperkt, dus wees er op tijd bij. Natuurlijk gaan we samen nagenieten op ons prachtige terras en speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een leuke menukaart samengesteld met diverse lekkernijen en kleine gerechten.

Wie is Wim Daniels?
Geboren in Aarle Rixtel, Stadsdichter van Helmond, promotor van de Brabantse taal en cultuur.
Taalkundige, voorvechter van het behoud van dialecten en auteur Wim Daniëls deelt zijn taalkennis ook op humorvolle wijze in het theater. We kennen hem vooral van zijn columns bij Spijkers met Koppen, boeken als Blits! en Mieters en zijn taalbeschouwingen bij Pauw & Witteman, waaronder de roemruchte bespreking van het Koningslied. Maar in zijn eigen Brabant speelt Daniëls al enkele jaren voor volle zalen cabaret- en toneelvoorstellingen. Inmiddels steekt hij ook de rivieren over om de theaters buiten de Brabantse grenzen te verkennen. Kom kijken en luisteren naar zijn taalanalyses, geniet van zijn droge, maar altijd goedmoedige humor en volg zijn speelse gedachtekronkels.

U kunt zich via deze link inschrijven. Wacht niet te lang, want 30 personen is zo vol:

Bestel hier uw kaarten