Winterfestijn

Boordhuys – Bier – Barbecue

Op veler verzoek organiseert het Boordhuys een festijn dat voor iedereen toegankelijk is, namelijk een Winterfestijn op zaterdag 23 februari. Loop gezellig binnen tussen 16.00 – 20.00 uur. Tijdens dit festijn speelt bier de hoofdrol, maar uiteraard serveren wij ook andere winterse dranken en zal een glas wijn niet ontbreken. Wij steken de barbecue aan voor worst en burgers en u kunt zich laten informeren over de bieren die worden geschonken.

U krijgt van ons een proefglas waarmee u twee bieren kunt proeven en u krijgt iets lekkers van de barbecue. Smaakt het naar meer? Geen probleem, door aanschaf van munten kunt u deze middag blijven proeven. La Trappe is aanwezig en de lokale brouwers stellen wij aan u voor:

Hooglander Bier

Wij mogen het inmiddels al een tijdje schenken in het Boordhuys en willen u ook graag kennis laten maken met Hooglander Bier uit Aarle-Rixtel. Geboren en getogen uit de passie voor speciaalbier, brouwen en creatief design. De Hooglander kudde is sinds de oprichting in 2015 alsmaar gegroeid, bestaat uit vijf vaste telgen en dijt uit jaar na jaar. De Hooglander Wit, Porter, India Pale Ale, Saison en Russian Imperial Stout zijn innemende bieren met allen een eigen uitgesproken identiteit. En u mag ze deze middag allemaal proeven….

Brouwerij Nuenhem

Een bierproeverij in Nuenen, dan mag Brouwerij Nuenhem niet ontbreken.
Al jaren brouwen ze bier op hun eigen manier: in eigen ketels, naar eigen idee en recept, met mooie ingrediënten en heerlijk vers water. Zij brouwen bier zoals zij vinden dat het het beste is, bier zoals zij dat lekker vinden… Dankzij hun kritische proefpanel zijn de bieren de laatste jaren tot in de finesses getuned. Het is nu tijd dat Nuenen en omliggende dorpen de kans krijgen om kennis te maken met de bieren van Brouwerij Nuenhem. Komt u ook kennis maken?

Voor iedereen!

Loop gezellig binnen deze middag! Kom met collega’s, met vrienden of met het gezin naar ons Winterfestijn. Natuurlijk zorgen wij ook voor onze kleine gasten, zij ontvangen een eigen ‘proefkaart’ en kunnen zich deze middag prima vermaken.

Bestel HIER uw kaarten

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op ons winterse terras!

Warme groet, namens ons hele team,
Karin van der Grinten en Karlijn Tuithof